--> Луцький депутат хоче знищити незаконний гральний бізнес у місті | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцький депутат хоче знищити незаконний гральний бізнес у місті

2
4
Луцький депутат хоче  знищити незаконний гральний бізнес у місті
Депутат Луцької міської ради Андрій Покровський хоче, щоб в обласному центрі Волині викорінили незаконний гральний бізнес.

Про це він сказав у понеділок, 25 лютого, під час засідання постійної комісії з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, - пише Конкурент.

Обранець громади підготував проект рішення, відповідно до якого депутати міської ради повинні звернутися до Луцького відділу поліції ГУНП у Волинській області та Головного управління Державної фіскальної служби у Волинській області щодо здійснення перевірки наявних об’єктів грального бізнесу:

"У місті невпорядковано відкриваються заклади незрозумілого характеру: чи то гральні автомати, чи якісь лотереї. Мене звинуватили в кришуванні цього бізнесу, і я ставлю питання владі: ви розвели бардак та перетворили Луцьк у Лас-Вегас, а мені приписуєте прикриття цього? Це несправедливо"

Окрім цього, Покровський пропонує доручити здійснювати таку ж перевірк працівникам департаменту муніципальної варти та управлінню розвитку підприємства і реклами, які повинні будуть встановлювати порушників та інформувати про їхню діяльність відповідним органам:

"Завдяки цьому проекту рішення ми об'єднуємо зусилля всіх, хто хоче навести лад у місті. І за результатами ми зможемо чітко підсумувати: хто кришує цей бізнес, а хто хоче його викорінити"

Разом із цим він хоче, щоб у засобах масової інформації оприлюднювався перелік власників та адрес нежитлових приміщень і споруд, які використовуються як об’єкти грального бізнесу. У проекті рішення депутат пропонує представникам Луцькради розіслати письмові звернення орендодавцям з пропозицією не здавати площі для організації ігрових закладів:

"Це заходи, які небхідні, щоб навести лад. Потрібно не зводити наклеп на окремих осіб, а брати на себе колективну або персональну відповідальність", - резюмує депутат.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Між хоче і зробить велика прірва,тим більше він сам при владі,і влада дає дозвіл на таку комерцію,а він звалює на орендодавців.
Відповісти
Дуже слушне питання.У Луцьку, на зупинці "Школа-24",гральні автомати.А ще поруч училище .А звідти виходять обкурені гральники та й нікому до цього неиа діла.Чекають біди,то тоді побпчать.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні