--> У Луцьку патрульні просять гроші на ремонт авто | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку патрульні просять гроші на ремонт авто

3
3
У Луцьку патрульні просять гроші на ремонт авто
У Луцьку просять виділити кошти з бюджету міста на ремонт службових авто патрульних.

Про це йшлося у понеділок, 25 лютого, під час засідання комісії Луцькради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, пише інформаційне агентство "ВолиньPost".

Заступник начальника Луцького відділення поліції Леонід Прокопчук розповів, що управління патрульної поліції звернулося з проханням виділити кошти на ремонт транспортних засобів.

У 2019 році на ремонт автівок планують витратити 500 тисяч гривень. Торік на ці потреби також спрямовували кошти з міського бюджету.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Підкажіть будь ласка, з якого переляку виділяються кошти на патрульну поліцію з міського бюджету? Це хіба не компетенція МВС? чому кошти жителів міста на це повинні йти?
Відповісти
З якого дива постійно витрачати кошти з міського бюджету на муніципальну варту вони , що ловлять злочинців чи може підтримують дотримання ПДР чи допомагають людям. Вони просто прийшли склали протокол і пішли. Патрульні як складають за правопорушення матеріали то кошти ідуть в міський бюджет, то треба порахувати на скільки поповнився місцевий бюджет і яку частинку потрібно дати щоб відновити і підтримати на належному рівні матеріально - технічну базу. Всі лучани хочуть щоб до них на виклик патрульні прибували як найшвидше, то хіба не потрібно виділити на це гроші.
Відповісти
Нафіга тоді нам водіям страховкі якщо поліція не може застрахувати свої авто. Або не можуть з страхових гроші вийняти?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні