--> У Луцьку просять прибрати гниле дерево з дитячого майданчика | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку просять прибрати гниле дерево з дитячого майданчика

1
2
У Луцьку просять прибрати гниле дерево з дитячого майданчика
У Луцьку на проспекті Молоді, 13 росте стара верба, яку просять прибрати.

Про це на сайті петицій написала лучанка Ірина Пащук.


"Поблизу величезної ялинки яку приклашають на зимові свята у дитячому містечку по проспекту Молоді вздовж будинку 13 росте, а краще сказати гниє та сохне старезна верба, половина дерева лягла на невеличкі плодові деревця і утворила небезпечний тунель прямо над пішохідною заасфальтованою доріжкою. 15 років спостерігаю як комунальники обходять це дерево і нічого з ним не роблять. Воно у жахливому", - пише жінка.

"Та ні і кожного вітряного дня чекаю так би мовити новин що впало і вбило когось. Питання: для кого воно там? Пів дерева відсохло і лежить відірване від стовбура на навколишніх деревцях ноненьких, а інша половина повнісю перекриває сонячні промені мешканцям 13 го будинку, як мінімум квартирам з 10м. Доречі я не мешкаю в 13му. Прошу і наполягаю і стою навколішки - побачте і почуйте. Я також за екологію але це небезпека для жителів навколишніх будинків а також дітей що хотять тією дорогою щодня до художньої школи", - зазначила вона.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А кому воно треба,якби там можна було щось побудувати,то швидко прибрали б.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні