У Луцьку замість двоповерхівки зводять висотку: містяни проти. ВІДЕО

1
-3
У Луцьку замість двоповерхівки зводять висотку: містяни проти. ВІДЕО
У Луцьку на вулиці Даньшина зводять дев'ятиповеріхвку. Місцеві мешканці проти будівництва.

Про це йдеться у сюжеті "Сусіпльного Волині".

Місцева мешканка Надія Петрук розповіла, що роботи стартували в листопаді 2017-го року, тоді сусіди підписали дозвіл на земельні межі, де мали зводити індивідуальну забудову у два поверхи. Жінка каже: нині біля об’єкту працює центр продажу квартир й розміщений плакат про зведення багатоповерхівки.

Лучанка Тетяна Ольхович, яка проживає по сусідству каже, що коли будують, її помешкання хитає, фундамент почав просідати.

"Забудовник сказав: ми будемо робити те, що нам потрібно, ми будемо дев'ятиповерховий будинок зводити, тому що п'ятиповерховий нам не вигідно", – розовіла Тетяна Ольхович.

Мешканці вулиці Ошуркевича та Даньшина написали колективне звернення у прокуратуру та міську раду.

Забудовниця Тетяга Гажула наразі перебуває за кордоном. Її інтереси представляє Віталій Доскач.

"Є організації, які повністю відповідають за те все, запитуйте законність питання, чи вони мали право давати, чи мали право це робити. Там і прокуратура займається... На даний момент ми отримали містобудівні умови обмеження, розробляється проектна документація, проходить експертиза проекту. По ПДП передбачено дев'ять поверхів", – розповів Віталій Доскач.

Детальніше у сюжеті:
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На львівській , навпроти гастроному теж без дозволу "зайві" поверхи добудували,і що, забудовнику це "по барабану".От якби примусили розібрати зайві поверхи,то інші добре подумали б перед тим як будувати без дозволу!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні