У селі Іваничівського району згадували Героїв Небесної сотні та загиблого в АТО земляка

0
5
У селі Іваничівського району згадували Героїв Небесної сотні та загиблого в АТО земляка
У школі села Колона Іваничівського району відбувся захід, присвячений вшануванню Героїв Небесної сотні.

Він пройшов 20 лютого. Цього ж дня всі присутні віднесли квіти на могилу загиблого в зоні АТО земляка Сергія Дармофала, повідомляє «Буг».

У навчальному закладі провели виховний захід «Білі лебеді у небесах з перебитими крильми», присвячений 5-й річниці подій на Майдані.

На вшануванні пам’яті Героїв Небесної сотні були присутні учасник Майдану Микола Мельник, мама загиблого воїна АТО Софія Дармофал, виконувач обов’язків старости Людмила Лук’янчук, жителі села.

Після завершення заходу всі його учасники та гості відвідали могилу воїна АТО, де запалили свічку пам’яті та поклали квіти.

Сергій Дармофал – уродженець села Волиця Іваничівського району, старший солдат в/ч А2331(м. Володимир-Волинський). Загинув 1-го серпня 2014-го року у 23-річному віці від кулі снайпера.

Нагадаємо, що ЗОШ I-III ступеня села Колона носитить ім’я Сергія Дармофала, а в шкільному музеї є експозиція особистих речей Героя, серед яких «Пам’ятка солдату в бою» та «Молитовник військовослужбовця «Молись та служи».

Фото – інтернет-видання «Буг».
Теги: пам'ять, ато
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні