Розбійників, які обікрали фірму на Волині, взяли під варту

0
-1
Розбійників, які обікрали фірму на Волині, взяли під варту
Розбійників, які в Рованцях обікрали фірму, взяли під варту

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Волині.

Нагадаємо: 8 січня 2019 року 23-річний та 29-річний зловмисники побили дерев'яною палицею охоронця території, яка належить місцевому підприємцю, у селі Рованці та відібрали у нього мобільний телефон, завдавши майнової шкоди на суму 1 245 грн. Після цього, відкривши двері металевих контейнерів, викрали з одного з них побутові прилади та інструменти на суму 10 тис. грн.

За результатами проведених правоохоронцями слідчо-оперативних заходів майже через місяць після вчинення злочинів молодиків затримали. Під час обшуку в оселі одного з них знайдено частину викраденого майна.

Зауважимо, що молодший із грабіжників понад два роки перебував у розшуку за вчинення крадіжок на Волині, а старшого правоохоронці понад рік розшукували за вчинення розбоїв на Донеччині.

Нині їм повідомлено про підозру вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст. 186 КК України, та взято під варту, відтак обом молодикам доведеться відповідати за вчинені тепер і раніше злочини.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні