--> У Луцьку чоловік підкидав своє сміття у контейнери | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку чоловік підкидав своє сміття у контейнери

1
2
У Луцьку чоловік підкидав своє сміття у контейнери
У Луцьку на вулиці Дубнівській чоловік викидав своє сміття у контейнер загального користування.

Про це повідомляють на сторінці муніципальної варти Луцька у Фейсбуці.

Виявили, як мешканець будинку номер 318 по вул. Дубнівська замість того, щоб встановити індивідуальний контейнер, ігноруючи п.п. 3.1.5. Правил благоустрою міста Луцька, підкидав тачкою своє побутове сміття в контейнер загального користування.

Про необхідність встановлення індивідуального контейнера чоловік не знав, принаймні так він пояснив свої дії інспекторам.

Після роз’яснювальної роботи та профілактичної бесіди інспектори склали на нього адміністративний протокол за ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення, що тягне за собою накладення штрафу від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, а це - від 340 до 1360 гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То все добре. Ну от чому муніципали аж ніяк не бачать по-місту під "наливайками" та у дворах п`яниць, які до того ж порушують порядок та неадекватно себе ведуть - певно причина одна - боягузи.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні