Лучанин, якого збив патрульний, другу добу – у реанімації. ВІДЕО

0
6
Лучанин, якого збив патрульний, другу добу – у реанімації. ВІДЕО
Лучанин, який отримав травми в аварії за участі авто патрульних, другу добу знаходиться в реанімації без свідомості.

Про це розповів заступник директора «Луцької міської клінічної лікарні» Володимир Шендибило, йдеться у сюжеті «Суспільного Волині».

Нагадаємо, у понеділок, 11 лютого, у селі Рованці Луцького району патрульний на службовому авто збив чоловіка.

Зі слів лікаря, стан пацієнта вкрай важкий.

Місце, де відбулося ДТП – вулиця Будівельна у селі Рованці, що поруч із Луцьком. Поряд - зупинка громадського транспорту, місця пішохідного переходу немає. Чоловік, який втрапив під колеса автомобіля, без свідомості, знаходиться на штучній вентиляції легень.

«Встановлено діагноз політравми: важка черепно-мозкова травма поєднана із травмою грудної клітки, органів черевної порожнини. Пацієнту надана допомога, прооперований. Зараз він знаходиться в реанімаційному відділенні і стан оцінюється як вкрай важкий», - каже Володимир Шендибило.

З власних джерел журналістам стало відомо, що травмований - працівник Луцького електротранспортного підприємства. Про чоловіка, якого звуть Володимиром, розповідає його колега.

«Колега працює водієм на вишці, яка ремонтує контактну мережу. Він досить врівноважений, спокійна людина. Відомо, що вчора ввечері він ішов з лікарні в Рованцях і його збила поліцейська машина. Говорили, що вони і зразу допомогу йому не надавали, але їхала «швидка» на виклик в Боратин, вони зупинили й «швидка» повезла в лікарню», зазначає голова незалежної профспілки вільних залізничників України Луцького підприємтва електротранспорту Оксана Владичко.

Родич травмованого говорити на камеру відмовився. ДТП прокоментували речниця патрульної поліції Волині Ольга Бузулук та слідчий Державного бюро розслідувань Максим Смілевський:
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні