Майя Москвич хоче відкрити в Луцьку секцію стрільби з лука

4
-4
Майя Москвич хоче відкрити в Луцьку секцію стрільби з лука
Ветеранка АТО Майя Москвич, яка здобула золоті нагороди на «Іграх Нескорених», хоче відкрити в Луцьку секцію стрільби з лука.

Про це вона написала у Фейсбуці.

«Я хочу організувати/відновлювати в Луцьку стрільбу з лука. Тобто я вже почала це робити, зараз перебуваю на етапі пошуку приміщення», - зазначила Майя Москвич.

«З того, що я знаю, в Луцьку є лиш 2 луки для початківців в Інваспорті, ще 2 власних має Павло Скшетуський», - додала вона.

За її словами, стрільба з лука - дуже хороша реабілітація після повернення з АТО.

«Хоч я реально вважаю, що Луцьку з таким гарним замком, культурними людьми, просто необхідно мати секцію цього елітного виду спорту - це лиш мої думки ... і якщо це потрібно лиш мені - то напевно буде простіше переїхати жити кудись інше, ніж все це організовувати з нуля», - йдеться в дописі Майї Москвич.
Теги: спорт, луцьк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чудовий задум! Цікаво, як допоможуть «ефективні» менеджери з уркопської міськради?
Відповісти
Майя то що все... революція закінчилась? І ще нескромне питання а хто навчати буде, ти яка сама "місяць" як тримаєш того лука і була раз на аматорських змаганнях??
Відповісти
Гарна ідея! Добре було б, якби знайшлись однодумці! Я б з радістю віддала б у таку секцію своїх хлопчаків! А зафукати можна будь-яку ідею ...(це для "антонів")
Відповісти
Пропоную стріляти не з лука а з часноку, Майя його багато виростила в Маневицькому районі.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні