--> Львівський підприємець заплатить більше тисячі євро штрафу за проїзд волинськими дорогами | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Львівський підприємець заплатить більше тисячі євро штрафу за проїзд волинськими дорогами

2
-1
Львівський підприємець заплатить більше тисячі євро штрафу за проїзд волинськими дорогами
Львівський підприємець сплатить понад тисячу євро за проїзд дорогами на Волині великогабаритним транспортом.

Про це інформує прес-служба прокуратури Волині, - пише ІА Волинські новини.

Завдяки волинським прокурорам суб’єкт господарювання сплатить до держбюджету плату за проїзд автомобільними дорогами великовагового та великогабаритного транспорту.

Прокуратура області у жовтні 2018 року звернулася до господарського суду Львівської області із позовною заявою, аби стягнути із одного з львівських перевізників понад 33 тисячі гривень плати за проїзд автомобільними дорогами загального користування великоваговим транспортним засобом.

Проведений Управлінням Укртрансбезпеки у Волинській області у ході здійснення перевірки на автомобільній дорозі М-19 «Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече» габаритно-ваговий контроль транспортного засобу – автомобіля «DAF» – засвідчив перевезення вантажу з перевищенням встановлених вагових обмежень.

За це порушення органом контролю розраховано плату за проїзд в сумі 1025,28 євро, яку суб’єкт господарювання до бюджету добровільно не сплатив.

Відтак, органи прокуратури звернулись до суду, аби стягнути з нього цю плату, й рішенням господарського суду Львівської області позов прокурора задоволено повністю.
Теги: штраф, гроші
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
у нас уже національна валюта євро?
Відповісти
У гривнях по курсу нбу
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні