Правоохоронці викрили «масажний салон» з повіями. ФОТО. ВІДЕО

2
2
Правоохоронці викрили «масажний салон» з повіями. ФОТО. ВІДЕО
Ще один «масажний салон» у Києві виявився борделем.

Про це повідомляє «Главком» з посиланням на прес-службу поліції Києва.

Працівники управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, Головного управління Національної поліції у Києві припинили діяльність борделю, який замаскували під салон з надання послуг масажу. Там дівчата пропонували чоловікам сексуальні розваги за гроші.

Як розповів т.в.о. начальника сектору управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, ГУНП у Києві Олексій Гаврилюк, головна фігурантка виконувала роль адміністратора: приймала дзвінки та кошти від клієнтів, а також розміщувала рекламні оголошення про еротичний масаж у мережі Інтернет.

Організаторкою пікантного бізнесу виявилася 31-річна жінка, під керуванням якої у декілька змін працювало вісім дівчат.

Отримані гроші організаторка розподіляла наступним чином: 60% забирала собі, решту - віддавала дівчатам. За дорослі розваги чоловіки платили повіям до 3000 гривень.

«Правоохоронці провели обшуки за адресою надання сексуальних послуг та за місцем проживання організаторки. Під час слідчих дій ми вилучили речові докази: гроші, мобільні телефони, банківські картки, чорнові записи», - додав Гаврилюк.

Зловмисниці оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 303 (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а борделі під прикриттям "Верховна рада", "Адміністрація президента " і т.д. коли накриють ?
Відповісти
Легалізуйте отих "нічних метеликів" і нехай податки в державну казну платять,а не сутенерам.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні