Монатік влаштував для діток свято

0
-3
Монатік влаштував для діток свято
Зірка українського шоу-бізнесу Монатік з Луцька влаштував свято для дітей і прочитав їм сучасну казку в ТРЦ Gulliver в кінотеатрі "Оскар".

Про це повідомляють Українські Новини.

В приміщенні одного із залів кінотеатру співак прочитав дітям цікаву казку "Пригоди близнят Трітопів". Допомагали йому в цьому маленькі актори театру "Чорний квадратик".

Захід організував Mcdonald's у зв'язку з нововведенням: відтепер при купівлі "Хеппі міла" кожна дитина зможе вибрати іграшку або ексклюзивну книгу всесвітньо відомої письменниці і ілюстратора Крессіди Коуелл.

Крессіда Коуелл - популярна британська письменниця, автор пригодницьких романів для дітей. Всі її книги відрізняються яскравими персонажами і веселими пригодами.

Так, її твори лягли в основу мультфільму "Як приручити дракона". В рідній Великобританії автор відома не тільки як успішна письменниця, але і як ілюстратор власних творів. Крім того, вона сама виховує трьох дітей, для яких і придумує фантастичні історії.

Прогнозують, що кожні два місяці у ресторанах будуть з'являтися дві нові книги.

Мета заходу - за допомогою зірок і вистави прищепити дітям і підліткам інтерес до читання і показати, що це дуже захоплююче заняття.

Крім того, як показують дослідження Ukrainian Reading Publishing Data 2018, кожен сьомий дорослий в Україні не читає книг своїм дітям, і тільки кожен п'ятий опитаний часто читає своїм малюкам.

Крім казки на заході всіх дітей, зокрема з багатодітних сімей та з інвалідністю, чекав фуршет зі всякими смаколиками і фотосесія з Монатіком і з цікавими декораціями з казки, в тому числі великі динозаври.

А на завершення заходу дітей чекав ще один сюрприз. Всі отримали першу книгу "Пригод близнят Трітопів".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні