Майкл Щур потролив лучанина, який подав до суду на «Антитіла». ВІДЕО

0
11
Майкл Щур потролив лучанина, який подав до суду на «Антитіла». ВІДЕО
Популярний тележурналіст, ведучий програми на YouTube «Телебачення Торонто» Майкл Щур (він же Роман Вінтонів) потролив лучанина Сергія Лапковського, який подав позов на музикантів гурту «Антитіла».

Про це пише «Таблоїд Волині».

Нагадаємо, лучанин висунув претензію відомому гурту, яка полягала у тому, що нібито музиканти, під час створення своїх композицій, використали його патент на корисну модель №74516 «Спосіб налаштування параметрів музичної композиції».

Пізніше абсурдну справу проти відомого українського гурту закрили, адже Лапковський двічі не з'явився на суд. Гурт подав зустрічний позов.

Ситуація, що склалася, миттєво набула розголосу у ЗМІ, а згодом була гумористично прокоментована Майклом Щуром в одному з випусків його шоу.

Повний сюжет дивіться за посиланням:

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні