На Прикарпатті п’яний чоловік з мачете напав на поліцейського

0
0
На Прикарпатті п’яний чоловік з мачете напав на поліцейського
У Івано-Франківській області п’яний чоловік розстріляв вікно приміщення радіостудії, а після напав з мачете на правоохоронця.

За скоєне правопорушення суд заарештував зловмисника на 60 днів. Про це повідомляє прес-служба Калуського районного суду, передає УНН.

За даними слідства підозрюваний, перебуваючи в стані алкогольного і наркотичного сп’яніння, здійснив 15 пострілів із пневматичної рушниці у вікно радіостудії і пошкодив склопакет. Зазначається, що чоловік втік з місця пригоди, а пізніше під час затримання працівниками поліції напав на правоохоронця з мачете, цілячись у голову.

Поліцейський отримав різану рану правої половини обличчя та правого передпліччя.

Враховуючи обставини, суд обрав підозрюваному запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 днів.

Вчинений злочин класифікується ст. 348 (Посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) КК України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 9 до 15 років або довічно.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні