У луцькій броварні готуються до тепла та варять нові сорти пива*

0
-4
У луцькій броварні готуються до тепла та варять нові сорти пива*
У Луцьку діє унікальна броварня «Карабас Барабас», де варять крафтове пиво з душею.

Про те, що чекає на любителів пінного напою найближчим часом розповів пивовар Олександр Томашевський.

За добре традицію у броварні «Карабас Барабас» взяли дивувати відвідувачів та експериментувати з новими сортами пива. Так, напереждодні новорічних свят з’явився Mandarin Ale, а після нього — Golg Beer. Щодо останнього, то шанувальники пива високо оцінили новинку, адже пройшло менше місяця від старту продажів, а напій майже закінчився. «Не виключаю, що влітку ми зваримо його знову», — зазначає пивовар Олександр Томашевський.

За його словами зараз будуть дотримуватися практики у карті напоїв мати п’ять постійних класичних видів пива, а одне — ексклюзивну лімітовану новинку. У планах вже три напої. Так, у закладі взимку варять міцніші сорти пива, а на теплий період — слабші.

Під кінець лютого можна буде скуштувати п’ятисолодове житнє пиво. Воно матиме коричневе забарвлення та по стилю класифікуватиметься, як напівтемне. «Я варю його вперше, тому точно ще сам не знаю, яке воно буде. Точно м’яке, без сильної гіркоти», — розповідає пивовар та каже, що сподівається воно смакуватиме відвідувачам.

Окрім того, у «Карабасі Барабасі» варять ірландський статут, не міцніший 2% — чорне пиво.

Незабаром Олександр Томашевський почне готувати ще одну новинку — стаут, але доволі гіркий. Його витримуватимуть 2-3 місця, аби надати можливість розкритися усім смакам.

Також пивовар зауважив, що влітку хоче спробувати зварити вишневе пиво. Туди, як і в інші напої, додаватимуть лише натуральні складники, в тому числі вишні.

В броварні радять слідкувати за новинками, адже кількість напою — обмежена, тож треба встигнути скуштувати.

Область прикрепленных файлов
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні