«Це не вітер», – Пустовіт розповів, хто порозкидав рекламу з бордів у Луцьку

0
-1
«Це не вітер», – Пустовіт розповів, хто порозкидав рекламу з бордів у Луцьку
У Луцьку стару рекламу з білбордів не прибирають, а лишають біля рекламних щитів.

Про це стало відомомо у вівторок, 12 лютого, на оперативній нараді Луцької міської ради.

Секретар міськради Григорій Пустовіт зазначив, що біля одного з білбордів на вулиці Ярощука в Луцьку стару рекламу лишають біля конструкцій. Це, за його словами, роблять оператори, які заміняють рекламу на білбордах.

«Це не вітер, це люди, які клеять цю рекламу. Вони стару зняли, кинули вниз, нову наклеїли і поїхали. А потім вже її розносить вітер і ми маємо засмічений Луцьк», – сказав Пустовіт.

Директорка департаменту муніципальної варти Луцької міської ради сказала, що за фактами муніципали склали 17 протоколів та притягнули до адміністративної відповідальності 17 осіб.

Директор РА «БрендБорд» Сергій Ковальчук пояснив, що власники рекламних конструкцій несуть відповідальність за територію біля рекламного борду, а у випадку порушення – на них складають припис.
Відтак, КП «Луцькреклама» та операторів розміщення реклами хочуть зобов’язати вивозити сміття з бордів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні