--> Сергій Чуріков покидає волинську обласну організацію «Громадянська позиція» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Сергій Чуріков покидає волинську обласну організацію «Громадянська позиція»

6
9
Сергій Чуріков покидає волинську обласну організацію «Громадянська позиція»
Волинянин Сергій Чуріков заявив, що покидає волинську обласну організацію «Громадянська позиція».

"Я йду з політики", - написав він у Фейсбуці.

"Рішення далось мені не легко. Я не займався політикою до того і не знаю чи буду займатись після. П`ять років активної роботи в Громадянська позиція. 1,5 президентських кампанії, парламентська та місцева, вибори в ОТГ. 3 з лишком роки очолював Громадянська позиція - Волинська область. На волонтерських засадах. Витратив купу часу, нервів, ресурсів. Робив це щиро і безкорисно", - йдеться у дописі.

"Причиною виходу є призначення Івана Смітюха довіреною особою Анатолія Гриценка в 21 окрузі у нас на Волині. І хоч я прямо не причетний до такого призначення (мені б у страшному сні таке б не приснилось) я не можу після цього залишатись головою партійної організації в області. Змирившись з таким, я б не міг гуляти Інституцькою, не міг би дивитись в очі хлопцям і дівчатам, з якими ми ризикували взимку 2013-2014. Є й раціональна частина - таке призначення наносить значну репутаційну шкоду партії та кандидату як в області, так і в Україні, обмежує можливості об’єднатись з демократичними силами/кандидатами", - написав він.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Іди Сергію іди думаю в багатьох нормальних волинян зявиться підстава всеж проголосувати за справжнього кандидата який хоче ОБЄДНУВАТИ!!!!!
Відповісти
Сергію почитала твій допис в ФБ щось не побачила що ти звертався з приводу цієї ситуації до Гриценка... оскільки думаю що якби звертався то б написав то в мене є логічне питання а чому не звернувся? Чо му ж ти вирішив просто обі;№;ти кандидата в президенти ??? НА чий електорат ти граєш сергію і в якій партії далі ти випливеш?
Відповісти
Трагедії не сталося.Все,що робиться_робиться на краще.А караван іде своєю дорогою Слабак!Немає харизми політичного лідера.
Відповісти
"Немає харизми політичного лідера". Чи не зависоко? Немає політика. Порожнє місце. Випадкова людина. Про яку харизму мова. лайно!
Відповісти
Та яка там шкода. Який кандидат, така і довірена особа
Відповісти
Члени громадянської пози, спостерігаючи за тим, як їхній кумир вже від імені нібито обраного на президента призначає на державні посади, ніяк не второпають, що Смітюк – це той, на кого Гриценко вже почав їх замінювати, ще не ставши президентом. Ну і лохи.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні