Оголена жінка розгулювала вулицями міста. ВІДЕО 18+

8
7
Оголена жінка розгулювала вулицями міста. ВІДЕО 18+
В Одесі кварталами міста розгулювала гола жінка.

Відео інциденту у "Фейсбуці" опублікували Вартові еспресо, передає «Твій портал».

«В Одесі літо», - підписали відео автори.

Як видно на відео, жінка в такому вигляді пройшла 7 кварталів міста, однак ніхто не зупинив її і не запропонував допомоги. Лише після прибуття патрульних, яких викликали Вартові, жінку забрали з вулиці.

Під час затримання жінка чинила опір і поводила себе агресивно. Причини такої дивної поведінки затриманої поки невідомі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Знімає і каже "позор"... Хай би сама спробувала, думає, це так просто. Добре ще якісь "свідомі громадяни" не кинулись захищати "нещасну дівчину" від поліцейських...
Відповісти
Напевно з банку ішла, за комунальні послуги заплатила:)
Відповісти
Кончена недополіція
Відповісти
Яка байдужість. Жах
Відповісти
Невже не зрозуміло "козі" яка знімає і коментує поведінку чоловіків, що людина яка ходить не поспішаючи голою по вулиці психічно хвора. Про що в неї запитувати мають перехожі?
Відповісти
Бомжів, алкоголіків, психів потрібно обминати а не вести задушевні розмови про життя. І не потрібно розводити соплі про гуманізм та людяність. Ви дітям на лікування чи військовим які вас захищають і скалічились, хоть раз матеріально допоможіть. А не коментуйте я знімаю як усі стороняться який жах.
Відповісти
Ця ж оголена не нацьковує мусорів на одягнених!) Це її вибір, навіть коли більшості він неприйнятний!)
Відповісти
Ну ходить голою і що? Чого обов'язково щось з нею сталось? Може їй подобається ходити голою? В чому проблема? Вона когось чипала?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні