Що готують у «Промені» до Дня закоханих*

0
-1
Що готують у «Промені» до Дня закоханих*
Вже спланували День святого Валентина? Адже у РЦ «Промінь» підготували багато цікавенького.

У цей день в комплексі відбудеться аж 2 концерти «Вар'яти шоу», у кінотеатрі Multiplex ексклюзивний показ фільму «Великий Гетсбі», у холі працюватиме галерея квітів та новий магазин аксесуарів для смартфонів.

Окрім того у дитячому комплексі «Смугастий носоріг» пройде тематична дитяча вечірка. А у GrandCentralfoodterminal відбудеться «RomanticLounge» у виконанні МікаеляГюлазяна та діятиме ValentinesPost – продаж та відправка листівок-привітань з Днем закоханих у будь-яку точку України.

Якщо ви не встигли нічого підготувати для коханої, то не біда! Приходьте та на місці купуйте квіти, подарунок у Cloud7Service та квитки в кіно.

Купити квиток на будь-який фільм, в тому числі на ексклюзивний показ «Великий Гетсбі» можна за посиланням: https://multiplex.ua/ua/cinema/lutsk/promin

Зареєструватись на безкоштовну дитячу вечірку можна за номером: +38 (066) 755 07 57.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні