Лучани просять повернути стару схему руху маршруту №3

1
1
Лучани просять повернути стару схему руху маршруту №3
Мешканці Луцька просять повернути стару схему руху маршруту № 3.

Про це на платформі "Відкрите місто" написала Олена Приступа.

Нагадаємо, 6 лютого на засіданні виконавчого комітету Луцької міської ради змінили шлях руху автобуса міського сполучення №3. Відтак, автобусний маршрут №3 їздитиме по вулицях Набережній, Шевченка, Чернишевського замість вулиці Ковельської.

Зі слів лучанки, значна частина містян, що проживають в районі вулиць Спиртзаводу залишаться без можливості вчасного доїзду до дошкільних закладів, шкіл, університетів та місць роботи.

"У маршрутку №22 в час-пік важко потрапити, а маршрут №31 їздить не часто та й маршрут його не співпадає з колишнім маршрутом №3. А ще ж є люди, які хочуть відвідати міське кладовище. Тролейбус ходить 1 раз в дві години.. Я розумію, що треба людей і з Чернишевського забирати, але ж для чого було знімати 47 маршрут, який і так завжди був переповнений? Прошу врахувати прохання мешканців та повернути стару схему руху маршруту № 3", – йдеться у повідомленні.

До слова, також на засіданні виконавчого комітету 6 лютого, прийняли рішення не оголошувати конкурс на перевезення пасажирів автобусним маршрутом №47. Вже наступного дня, 7 лютого, Світлана Янчурська зареєструвала петицію з проханням не закривати маршрут. Станом на 11 лютого петицію підписали 243 особи з 300 необхідних.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хай маршрут 3 їздить по Чернишевського, з того 47 толку ніякого. А від спиртзаводу до червоного хреста дві хвилини ходу, мали б совість таке писати.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні