На залізничному вокзалі у Ковелі затримали трьох пияків. ФОТО

0
-3
На залізничному вокзалі у Ковелі затримали трьох пияків. ФОТО
На залізничному вокзалі у Ковелі патрульні затримали трьох чоловіків, які перебували у стані алкосп'яніння.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Волині.

Інцидент трапився у ніч на п'ятницю, 8 лютого.

Патрульні отримали повідомлення, що в приміщенні залізничного вокзалу нетверезі особи палять та порушують громадський порядок. На місці події виявили 31-річного ковельчанина, який в нетверезому стані продовжував розпивати алкоголь просто в приміщенні вокзалу.

Його затримали і оформили постанову й протокол за порушення.

Пізніше біля вокзалу виявили ще 2 осіб, які перебували в п’яному вигляді у громадському місці. На законні зауваження полісменів припинити правопорушення і піти додому не зреагували, тож їх затримали.

Під час розгляду справи один з порушників почав хапати патрульного за формений одяг та виражатись нецензурною лайкою. Тож, окрім протоколу та постанови за появу в п’яному вигляді у громадському місці, він отримав ще й протокол за злісну непокору правоохоронцям. Його «колега» також отримав необхідні адмінматеріали за порушення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні