«Українську мову вчить», – в Укрпошті прокоментували скандал з касиркою

4
-2
«Українську мову вчить»,  –  в Укрпошті прокоментували скандал з касиркою
В Укрпошті прокоментували скандал з касиркою, яка не хоче розмовляти українською мовою.

Про це інтернет-виданню «Волинь24» повідомила прес-служба підприємства.

Нагадаємо, в одному з луцьких відділень Укрпошти касирка відмовилася обслуговувати клієнта українською мовою. На захист працівниці став директор Волинської дирекції АТ «Укрпошта» Іван Шевчук. Він заявив, що поки в Україні не ухвалять закон про заборону російської мови, то касири та інші працівники пошти можуть розмовляти російською. Також директор зазначив, що на лучанина Богдана Жишка, який заявив, що на відділенні Укрпошти в Луцьку відмовляються говорити українською, готують позов до суду.

Так, у прес-службі Укрпошти повідомили, що ситуація, яка виникла, не є показовою чи характерною для відділень держпідприємства, скоріше – одиничним випадком, що набув розголосу через соцмережі.

«Компанія приносить вибачення, якщо дії працівника образили відвідувача поштового відділення, і висловлює сподівання, що в майбутньому подібних ситуацій не виникатиме: із персоналом проведена відповідна робота.

Оператор, до якої виникли претензії, - відповідальний працівник, фахівець належного рівня, українську мову вчить, «суржиком» не користується, у найближчих планах – перехід на українську мову обслуговування», – йдеться у повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ключове слово у всій цій історії - "НЕ ХОЧЕ"
Відповісти
Директор пошти явний дебіл. Ще китайською чи на івриті хай говорять, вони ж не заборонені.
Відповісти
Я б на місці відвідувача подав на Укрпошту до суду за порушення прав споживачів,і за порушення закону про мову.
Відповісти
А керівник має вибачитися перед лучанином. А то щось сильно морду відкрив, чоловік правий.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні