Луцька захисниця собак Богдана Новарчук уточнила, хто допомагає їй матеріально

3
-3
Луцька захисниця собак Богдана Новарчук уточнила, хто допомагає їй матеріально
Екс-очільниця Комунального підприємства «Ласка» Богдана Новарчук розповіла, хто насправді підтримує її фінансово.

У матеріалі «Волинь24» про собачий бізнес у Луцьку зазначалося, що Богдана Новарчук після звільнення з посади директора Комунального підприємства «Ласка» продовжила займатися безпритульними тваринами на громадських засадах, безоплатно.

На запитання, за рахунок чого ж живе після звільнення з посади, Богдана Новарчук відповіла, що має людину, яка допомагає їй матеріально. Втім, після публікації матеріалу жінка звернулася до редакції з претензією про те, що її неправильно зрозуміли. Бо ж вона не мала на увазі коханого чоловіка. Мова йшла про тітку, яка живе в Італії, і вже дуже багато років допомагає Богдані, поділяючи її захоплення порятунком чотирилапих.

"Я сказала, що допомагає людина. Я не сказала, що це чоловік. Так вийшло, що я якась утриманка від якогось мужика. Я отримую по безробіттю допомогу і утримує мене тітка в Італії, яка живе там дуже багато років після смерті моєї мами, коли мені було 16 років", - ділиться подробицями Богдана Новарчук.

На фото - Богдана Новарчук з чоловіком, з яким зустрічалася у 2015 році
На фото - Богдана Новарчук з чоловіком, з яким зустрічалася у 2015 році
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Волинь 24, сильно розчарували. І втручанням у приватне життя людини, і тупим дублюванням фото, що не має стосунку до теми.
Для балансу викладіть свої фотки - з ким ви там зустрічались у 20... році. А чого, нам цікаво.
Відповісти
І не соромно,що тітка утримує таку кобилу.
Відповісти
у неї завжди знайдеться пояснення, ще й з ліричною вставкою - сирота з 16. що, прониклись довірою до не_утриманки й благодійниці?)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні