На Франківщині рокер пожертвував своє волосся на перуку онкохворій дитині

0
0
На Франківщині рокер пожертвував своє волосся на перуку онкохворій дитині
Музикант з Коломиї пожертвував «хаєр» на перуку онкохворій дитині.

Коломийський музикант Юрій Мілян пожертвував своє волосся, щоб зробити перуку онкохворій дитині. Про це він розповів на власній сторінці в Facebook, пише Бліц-Інфо.

«Невипадкові випадковості. Близько двох місяців тому я вирішив пожертвувати своє волосся для створення перуки онкохворій дитині, доки збирався з духом і шукав, як правильно це зробити, моя подруга підказала мені благодійну організацію Hair for Share, тож нарешті сьогодні я це зробив! І тільки щойно ввечері дізнався, що сьогодні День боротьби з раком…» – йдеться в дописі.

До слова, благодійну організацію Hair for Share започаткували для допомоги онкохворим дітям, які внаслідок хіміотерапії втрачають волосся і через це соромляться вийти на люди.

В середньому, щоб виготовити одну перуку, потрібно обстригти волосся 3 – 4 дівчатам. Вартість виготовлення перуки на ринку коливається від 8 до 15 тис. гривень. А оскільки онкохворим діткам зазвичай підходять перуки лише з натурального волосся, бо на синтетичні матеріали у них може бути алергія, то такі вироби не всім по кишені.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні