Підлітки жорстоко побили школярку. ВІДЕО

2
2
Підлітки жорстоко побили школярку. ВІДЕО
В мережу Інтернет виклали відеозапис, де група школярок знущаються з однієї дівчини.

Відео у своєму дописі поширив Mаліновський Артур, передає сайт "04141".

"Ранок мій почався не з кави, а з перегляду доволі аморального та жорстокого відео, яке шириться у соціальних мережах. На відео можна побачити купку дівчат які гамселять одну", – йдеться у дописі.

Як зазначає автор допису, з 19 січня в Україні набув чинності закон про протидію булінгу.

"Відтепер, дівчата (якщо їм 14 і більше) можуть нести кримінальну відповідальність. Може бути шраф з батьків, а також з вчителів, або навіть виправні роботи", – пише чоловік.

"Я даю всю інформацію в цьому пості, яку я знаю, і буду слідкувати за тим, як просуватиметься ця справа, і як буде покарано цих житомирських хуліганок. У синій куртці на відео - Анастасія Юрківська, учениця вечірньої школи в Житомирі (не знаю, якої саме). Учениця і раніше славилась своїм норовом, тож думаю на обліку стояти вже має", – додає він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ТАКИХ ДІТОК ПОТРІБНО НЕГАЙНО ІЗОЛЮВАТИ НА РОКІВ ПОРУ ЩОБ НАБРАЛИСЬ РОЗУМУ
Відповісти
Не допоможе. Ще більше обізляться і деградують морально і фізично. А ось зайняти їх чимось корисним, це варіант. Щоб не мали вільного часу займатись хер..ньою. Або спортом, щоб виплескували лишню енергію, або розумовою працею, вивченням іноземних мов, розв'язуванням математичних задач тощо, як варіант. А дітей яких не виховує сім'я і держава, виховує вулиця як в даному випадку
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні