Чим особливий луцький «ПортCity»*

0
-13
Чим особливий луцький «ПортCity»*
ТРЦ «ПортСity» – це не лише шопінг та розваги, а послуги необхідні в щоденному житті.

У ТРЦ «ПортCity» на 1 поверсіви можете знайти обмін валют, хімчистку «Чисто», де також можна не лише очистити, а й пофарбувати одяг та сумки. Ви маєте можливість перевірити зір у «Люксоптиці» та проконсультуватися у фахівця.

На торговій галереї гіпермаркету «Там Там» знаходиться ще один обмінник валюти, там же ви можете знайти ремонт взуття (хімчисткаKIMS), ремонт ювелірних виробів та зробити дублікат ключа, а також отримати потрібні послуги у відділенні банку «Bisbank».

На 2 поверсі нашого комплексу починаються справжні пригоди, адже саме там знаходиться туристичні агенції «Makintour» та «CoralTravel».

На 3 поверсі ТРЦ «ПортCity»ви можете пошити та відремонтувти одяг у ательє «Крокус», привести свій зовнішній вигляд до порядку у салоні краси «Nova», зробити ідеальний макіяж у «BrowBar» та манікюр у «Cloud7servise». До речі, для чоловіків нещодавно відкрився барбершоп «Gentlemen'sclub».

У місті Луцьк, та і у Волинській області немає жодного місця, окрім ТРЦ «ПортCity», де було б зібрано такий спектр послуг в одному місці.

ТРЦ «ПортCity»вміє вражати, і ми стаємо ще кращими заради гостей комплексу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-13

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні