На зовнішнє освітлення Луцька дадуть понад 10 мільйонів

0
-4
На зовнішнє освітлення Луцька дадуть понад 10 мільйонів
На програму підтримки КП «Луцьке електротехнічне підприємство – Луцьксвітло» на 2019-2021 роки виділять більше 10-ти мільйонів гривень.

Про це стало відомо у середу, 6 лютого, на засіданні виконавчого комітету Луцької міської ради.

Метою програми є надання мешканцям міста належного рівня послуг з освітлення. Також для виконання статутних завдань КП «Луцьке електротехнічне підприємство – Луцьксвітло» потребує залучення додаткового фінансування, яке сприятиме стабілізації його фінансово-господарської діяльності, оновленню матеріально-технічної бази підприємства.

Впровадження автоматизованої системи комерційного обліку електроенергії з поєднанням запрограмованого автоматичного включення повного освітлення дозволить оператору пульта керування з робочого місця керувати окремим пунктом включення, отримувати інформацію про стан об’єктів управління вуличним освітленням, коригувати графік включення/виключення освітлення та відстежувати: скільки електроенергії витрачає та чи інша шафа управління; чи є на лініях проблеми — аварії, перевантаження мережі, втрати, несправність приладів обліку.

Директор КП «Луцьке електротехнічне підприємство – Луцьксвітло» Валерій Мазін повідомив, що встановлення системи АСКОЕ розпочнуть вже цього року.

Загальний обсяг коштів, необхідних для реалізації програми, становить 10 мільйонів 500 тисяч гривень, втім підприємство дасть лише 200 тисяч.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні