Луцька маршрутка №4 буде їздити по-новому

0
4
Луцька маршрутка №4 буде їздити по-новому
У Луцьку змінили схему руху автобусного маршруту №4.

Про це стало відомо у середу, 6 лютого, на засіданні виконавчого комітету Луцької міської ради.

Нагадаємо, у Луцьку змінять рух автобусного маршруту №3. Маршрут їздитиме по вулицях Набережній, Шевченка, Чернишевського замість вулиці Ковельської. Крім того, у Луцьку не будуть оголошувати конкурс на перевезення пасажирів автобусним маршрутом №47, а відтак луцька маршрутка не їздитиме містом.

У зв'язку зі зверненням перевізника ПрАТ «Луцьке АТП 10701» щодо розірвання договору на перевезення пасажирів за автобусним маршрутом № 23, за зверненням мешканців районів Вересневе та ЛПЗ щодо налагодження транспортного сполучення вносять зміни у схему руху автобусного маршруту №4. Так, зокрема замість «Залізничний вокзал – СТ «Калина» маршрутка курсуватиме за маршрутом «Вересневе – Адреналін Сіті»

Окрім того, на маршрут №4 оголосили конкурс на перевезення пасажирів автомобільним транспортом, до проведення та затвердження результатів конкурсу призначається перевізник, що виявив бажання здійснювати тимчасові перевезення на вищевказаному маршруті.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні