Школи міста на Вінниччині перейшли на електронні журнали і щоденники

0
3
Школи міста на Вінниччині перейшли на електронні журнали і щоденники
У Жмеринці Вінницької області всі школи перейшли на електронні журнали та щоденники.

Батьки можуть онлайн слідкувати за успішністю свої дітей і їхньою присутністю на уроках, повідомляє Жмеринська газета.

Нововведення у школах з'явилося у місцевих навчальних закладах із другого семестру. Для цього створили спеціальний сервіс, до якого підключилися в управлінні освіти Жмеринської міської ради.

«Електронні щоденники і журнали ввели з метою підвищення якості знань учнів у школах міста», - розказує начальник управління освіти Аліна Твердохліб.

Користуватися сайтом можуть директор, адміністрація навчального закладу, вчитель, учень і батьки. Усі вони мають відповідний рівень доступу до інформації.

Окрім виставляння оцінок і пропусків учнів, на сервісі можна залишати домашнє завдання, інформувати про зміст уроків і залишати коментарі та зауваженнями.

З кожного предмету система автоматично рахує кількість пропусків і виводить середню оцінку за семестр. Вчителі, які активно користуватимуться сервісом, матимуть додаткові вихідні - 3 дні до відпустки.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні