У смерті учасниці Дизель Шоу винен водій автобуса

0
-2
У смерті учасниці Дизель Шоу винен водій автобуса
Правоохоронці повідомили про те, що розслідування за фактом смертельного ДТП, в якому загинула актриса "Дизель Шоу" Марина Поплавська, завершено. Копи довели провину водія автобуса, після чого направили всі зібрані матеріали в суд, про що розповіла прес-служба поліції Київської області.

Згідно з наданими матеріалами розслідування, водій не впорався з керуванням, що спричинило за собою трагічні наслідки. Варто зазначити, що підозрюваний співпрацював з поліцією і цілком визнав свою провину.

Слідчі відкрило справу за частиною 2 статті 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху). Винуватцю аварії може загрожувати від 3 до 8 років позбавлення волі.

Трагічна аварія сталася 20 жовтня 2018 року, в ході якої загинула талановитий педагог з Житомирщини та учасник популярного шоу. Її колеги дуже довго не могли відійти від того, що сталося.

Примітно, що від Марини був у захваті навіть Олександр Масляков в ті часи, коли вона виступала у складі команди КВН "Дівчата з Житомира", цей образ міцно прив'язався до ефектної блондинки з формами. Її колеги кажуть, що незважаючи на славу, Поплавська зовсім не страждала від "зіркової хвороби".

Щотижня вона відривалася від роботи і їхала в звичайну Житомирську школу 1-3 ступеня, де викладала українську мову.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні