У «Промені» виступить Ассія Ахат*

0
-4
У «Промені» виступить Ассія Ахат*
Цього року жіночий день стане ще більш особливішим, адже 8 березня у РЦ «Промінь» відбудеться концерт відомої скрипачки Ассії Ахат.

За підтримки національного американського телебачення – PBS America Ассія Ахат оголосила про всеукраїнський тур з новою неймовірною програмою «LOVE IS».

Відома скрипачка Ассія Ахат, яка вже багато років задає тон у світовій музиці, виконає улюблені всіма світові хіти, починаючи з 60-х років і до сьогоднішнього часу. Знакові мелодії у вишуканому виконанні Ассії та кращих музикантів, надовго запам’ятаються всім причетним до цієї яскравої музичній події.

Підготовка до шоу для українського глядача зайняла кілька місяців і здійснювалася за підтримки кращих музикантів і продюсерів двох континентів. Київський концерт шоу «LOVE IS» було презентовано Ассією в Національній Опері України і транслюватиметься на каналі PBS America вже навесні цього року.

Репертуар Ассії Ахат для українського туру 2019 року складатимуть нові 14 композицій з американської програми, які будуть вперше виконані та композицій, які увійшли до альбому ALL-IN. Продюсером альбому ALL-IN є 16- разовий володар Греммі, УмбертоГатіка, що працює з Селін Діон, АндреаБочеллі, Мерайя Кері та іншими відомими артистами.

Її пісня «Ifonlytonight» вперше в історії українського шоу-бізнесу займала перші місця в американських білборди.

Шанувальники якісної музики будуть приголомшені новим звучанням безсмертних хітів і шоу світового масштабу. Не пропустіть цю яскраву можливість, купуйте кращі квитки заздалегідь.

Квитки можна придбати за посиланням:

http://promin.lutsk.ua/concerts#/concerts/assiya_ahat
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні