--> Призначили покарання волинянину, який обкрадав квартири та вирощував коноплю | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Призначили покарання волинянину, який обкрадав квартири та вирощував коноплю

0
2
Призначили покарання волинянину, який обкрадав квартири та вирощував коноплю
Суд призначив покарання мешканецю Нововолинська за квартирні та гаражні крадіжки і вирощування коноплі.

Про це пише Буг.

Так, 18-го січня 2017 року спільно з двома невстановленими особами території гаражного кооперативу “ЦЕЕМ” міста Нововолинська, шляхом зламу дверних замків, проникнув у гараж. Звідти викрав шість телевізорів на загальну суму 14 800 гривень.

Крім того, цього ж дня обікрав квартиру на вулиці Сонячній. Шляхом пошкодження віконного склопакету проникнув у приміщення та викрав телевізор, планшет та ювелірні вироби: три золотих каблучки, одну пару золотих сережок, золоту ладанку, золотий браслет. Злодій виніс майна на загальну суму 30636,94 гривень.

У квітні ще з однієї квартири виніс два телевізори, загальною вартістю 12533,33 гривень. У травні з гаража, який знаходиться у масиві шахти №4, вкрав мотоцикл за 7407,62 гривень.

6-го червня 2017 року, під час проведення санкціонованого обшуку, на території будинку, де проживає чоловік, було виявлено та вилучено 57 рослин коноплі. Вирощував їх без належного дозволу для власного вживання, без мети збуту.

Крім того, 23 вересня 2018 року чоловік неподалік пам’ятника “Захисник вітчизни” вчинив грабіж. Шляхом ривка з плеча відкрито викрав у громадянина сумку, у якій знаходились мобільний телефон, гроші в сумі 2500 гривень та документи.

У судовому засіданні обвинувачений свою вину повністю визнав. Зазначив, що виручені від краденого кошти витратив на власні потреби. У вчиненому щиро розкаювався та просив суд його суворо не карати.

За сукупністю злочинів суд призначив покарання у виді позбавлення волі на строк п’ять років. До строку покарання зарахують попереднє ув’язнення з 18-го жовтня 2018 року по час набрання вироком законної сили вироком із розрахунку – одному дню попереднього ув’язнення відповідає два дні позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні