У «Промені» – творчі дитячі майстер-класи*

0
-4
У «Промені» – творчі дитячі майстер-класи*
Феї «Смугастого носорога» переконані, що найкращий подарунок – створений власноруч.

Тому з нетерпінням чекають на майстер-класи:

8 лютого о 17:00 – прийди, та створи неймовірну «сумочку LOL», яка доповнюватиме образ та неодмінно підкреслить його! Адже на майстер-класі ти виготовиш її із різноманітного фетру, блискіток та чарівного декору! Тривалість – 2 години. Ціна – 185 гривень.

10 лютого о 12:00 – в тебе буде змога зробити супер смачні валентинки з нашою пряничною феєю, запакувати в гарну коробочку та подарувати близьким або друзям! І це все на майстер-класі вже у цю неділю в м’юзік холі «Не кажи мамі». Тривалість – 1 година. Ціна – 150 гривень.

10 лютого о 18:00 – в художній школі тебе чекатимуть на безкоштовний майстер-клас із виготовлення листівок, для яких ти будеш застосовувати різні технніки, одна з яких, вирубка деталей на машинці SIZZIX! Тривалість – 1,5 години.

15 лютого о 18:00 – всі хто полюбляє МіккіМауса, зможете зробити головний убір «Вушка МіккіМауса». Тривалість – 2 години. Ціна – 160 гривень.

Реєстрація за номером: +380 (66) 755 07 57.

РЦ «Промінь», 2-й поверх,просп. Президента Грушевського, 2
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні