На Волині двоє злодіїв викрали мікроавтобус

0
2
На Волині двоє злодіїв викрали мікроавтобус
У 55-річного жителя Рожищенського району викрали автівку.

Про це повідомляє прес-служба поліції Волинської області.

Сьогодні вночі 4 лютого на вулиці Ковельській у Луцьку співробітники патрульної поліції за порушення правил безпеки дорожнього руху зупинили автомобіль «Volksvagen T-4», за кермом якого перебував раніше судимий 23-річний житель Рожищенського району.

З’ясувалося, що цей транспортний засіб, за попередньою змовою із 17-річним хлопцем, чоловік викрав у 55-річного жителя Рожищенського району.

«За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне заволодіння транспортним засобом вчинене за попередньою змовою групою осіб. Зараз також вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 304 Кримінального кодексу України (втягнення неповнолітніх у злочину діяльність). Після повідомлення зловмиснику про підозру в інкримінованих злочинах, слідчі будуть клопотати про обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», – повідомив Олександр Басалик, начальник Рожищенського відділення поліції ГУНП у Волинській області.

Автомобіль затримали та помістили на майданчик тимчасового утримання транспортних засобів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні