--> Зеленський і Тимошенко лідирують у президентському рейтингу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Зеленський і Тимошенко лідирують у президентському рейтингу

3
-2
Зеленський і Тимошенко лідирують у президентському рейтингу
Лідерами президентського рейтингу є шоумен Володимир Зеленський, якого готові підтримати 21,9% тих, хто визначився з вибором та готовий взяти участь у голосуванні, і Юлія Тимошенко, яку підтримують 19,2% виборців.

Про це свідчать результати опитування, проведеного Центром "Соціальний моніторинг", "Українським інститутом соціальних досліджень ім. О.Яременка", компанією "Інфо Сапієнс" та Соціологічною групою "Рейтинг", – повідомляє "Українська Правда".

За Петра Порошенка готові віддати голоси 14,8% тих, хто визначився і піде голосувати, за Юрія Бойка – 10,4%, Анатолія Гриценка – 8,4%, Олега Ляшка – 6,5%, Євгена Мураєва – 3,4%, Андрія Садового – 2,4%, Олександра Шевченка – 2,2%.

Рейтинг інших кандидатів – менше 2%.


"При цьому, майже кожен п’ятий виборець вірить в те, що наступним президентом стане Тимошенко (22,1%). У перемогу Порошенка вірять 16,6% тих, хто має намір взяти участь у виборах, Зеленського – 11,1%", - відзначають соціологи.

Антирейтинг політиків очолює чинний президент Петро Порошенко – 50% опитаних не проголосували б за нього за жодних обставин. За Тимошенко не віддали б свої голоси 30% опитаних, за Бойка та Яценюка – близько чверті, за Ляшка – кожен п’ятий.


Готовність взяти участь у голосуванні на президентських виборах висловили 81% опитаних (45% – однозначно готові, 36% – скоріше готові).


Опитування проходило 19-30 січня. Соціологи опитали 10 тисяч респондентів в усіх областях України (без врахування населення АР Крим та окупованих територій Донецької та Луганської областей). Статистична похибка вибірки не перевищує 1%.

Нагадаємо, чергові вибори президента відбудуться 31 березня.
Станом на 4 лютого, кандидатами у президенти вже зареєстровано 28 осіб: Ігор Шевченко, Сергій Каплін, Валентин Наливайченко, Андрій Садовий, Віталій Скоцик, Анатолій Гриценко, Віталій Купрій, Євген Мураєв, Геннадій Балашов, Ольга Богомолець, Олександр Шевченко, Роман Насиров, Юрій Бойко, Олег Ляшко, Олександр Вілкул, Юлія Тимошенко, Олександр Мороз, Дмитро Добродомов, Аркадій Корнацький, Ілля Ківа, Руслан Кошулинський, Олександр Данилюк, Володимир Зеленський, Сергій Тарута, Інна Богословська та Ігор Смешко, Микола Габер та Юрій Дерев'янко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хаїбала ця стара курка пора на металолом
Відповісти
Вибір блін ,хоч на вибори не йди
Відповісти
поїхав цирк а клоуна забули
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні