У Ковелі дитсадки отримали ігрові набори LEGO

0
3
У Ковелі дитсадки отримали ігрові набори LEGO
Ковельські дитсадки отримали нові ігрові набори для дітей.

Про це повідомили на сайті Ковельської міської ради.

Завдяки спільним зусиллям управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації й управління освіти міста Ковеля кілька дитячих садків стали учасниками проекту «Сприяння освіті». Він реалізовується в рамках Меморандуму про взаєморозуміння між Міністерством освіти і науки України та компанією the LEGO Foundation (королівство Данії).

Загалом було залучено десять дошкільних навчальних закладів Волинської області, серед яких - три ковельські: № 4 «Ромашка», № 11, №8 «Казка».

Тож відтепер вихованці садків безкоштовно забезпечені ігровими наборами LEGO. Педагоги стали учасниками тренінгу, який провели фахівці, що пройшли навчання в Україні та Данії.

Ми впевнені, що дошкільнята із задоволенням поринуть у безмежний світ гри. Адже вони уже діляться своїми першими враженнями, дивують несподіваними рішеннями, цікавими ідеями.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні