У Луцьку «Лісапетний батальйон» зібрав понад 200 тисяч на храм у Волновасі. ФОТО

0
2
У Луцьку «Лісапетний батальйон» зібрав понад 200 тисяч на храм у Волновасі. ФОТО
У рамках проекту «Луцьк-Волноваха – разом збудуємо храм» в облмуздрамтеатрі ім. Т. Г. Шевченка відбувся концерт відомого в Україні гурту «Лісапетний батальйон». Від продажу квитків на завершення будівництва храму святого Миколая Чудотворця у Волновасі вдалося зібрати понад двісті тисяч гривень.

Про це повідомляє ІА «Конкурент».

Як зазначив на концерті заслужений діяч мистецтв Віталій Іваницький, на добудову храму та облаштування благоустрою потрібно ще чимало коштів. Колектив «Лісапетний батальйон» приїхав до Луцька з Хмельниччини, аби долучитися до збору коштів для цього храму. І кожен присутній в залі, купивши квиток, також зробив свій внесок.

Концерт розпочав волинський чоловічий ансамбль народної музики «Терлич». Одну з пісень вони присвятили усім матерям, сини яких загинули, захищаючи Україну, і матерям, сини, яких зараз захищають цілісність нашої держави.

У залі були присутні родини і, зокрема, матері волинських і рівненських героїв, які загинули у Волновасі. Їм вручили квіти від учасників концерту.

Концерт відвідали і солдати, які знаходяться на лікуванні у госпіталі інвалідів війни в Луцьку.

Разом з гуртом «Терлич» весь зал, стоячи, колядував «Нова радість стала».

Багато гумору і пісень лунало зі сцени від «Лісапетного батальйону». Солістка гурту Наталія Фаліон, окрім жартівливих пісень, виконала ліричні пісні «Про щастя» та «Я долі дякую за все». Виступав на сцені і її учень Володимир Сіран.

З аукціону солістка гурту продала два диски з піснями «Лісапетного батальйону» по тисячі гривень і один її диск купили за три тисячі гривень. Ці кошти також будуть передані на будівництво храму у Волновасі.

Керівник благодійного фонду «Волинь-2014» Володимир Кривович повідомив, що на завершення реалізації проекту «Луцьк-Волноваха – разом збудуємо храм» на концерті вдалося зібрати понад двісті тисяч гривень".

Наталія Фаліон зазначила, що їхній гурт і надалі збиратиме кошти на храм.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні