--> Терміново потребує дороговартісного лікування перукар з Луцька | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Терміново потребує дороговартісного лікування перукар з Луцька

0
-1
Терміново потребує дороговартісного лікування перукар з Луцька
Волинян просять допомогти молодому чоловікові, батькові трирічного хлопчика та майстрові перукарської справи Тарасу Коцюбі.

Про це у написала Людмила Тибольчук у "Фейсбуці".

Зі слів жінки Тарасу поставили діагноз Неходжкінська лімфома ІІІ стадії.

"Вперше звертаюсь з проханням через ФБ. Луцькі ДРУЗІ, хто знає нашого Тарасика (салони Шарм, Пудра) - перукаря від Бога і просто чудову веселу людину, а ще молодого сім’янина, тата трирічного Іларіона...

У Тараса велика біда - неходжкінська лімфома, 3 стадія. В першу чергу звертаюсь до його клієнтів, які і духом не знають про його проблему. Ще три тижні тому сиділа в кріслі і навіть не відчула, що в людини біда...

Усміхнений, уважний, з жартами як завжди. А з‘ясувалось, що тоді він сам тихенько боровся зі своєю недугою. Був прооперований і наразі має проходити хіміютерапію.

Не говорив нікому - розраховував тільки на себе і на свої фінанси. Але курс лікування вимагає непосильних коштів для молодої сім‘ї (лише один укол коштує 53 тис. грн, замінник - 26 тис...).

Хто знає його особисто, а хто просто небайдужий, давайте допоможемо...., бо продавати будинки - це остання річ. Хто скільки може - гривня, п‘ять, десять... з миру по нитці, а людина буде жити", - написала жінка.

Картка Приватбанк 5168 7573 8915 9916 Коцюба Тарас Валентинович.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні