--> Показали колорит ринку у селищі на Волині. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Показали колорит ринку у селищі на Волині. ФОТО

0
4
Показали колорит ринку у селищі на Волині. ФОТО
Відвідати базар у Локачах люблять усі жителі району.

Сюди з'їжджаються з далеких сіл та приходять пішки з сусідніх, а все для того, щоб купити як продукти першої необхідності, так і різні смаколики, пише Район.Локачі.

Перший лютневий базар у райцентрі вдався. Попри не надто вдалу погоду для покупок, людей було дуже багато.

Найбільші черги – у постійних продавців та продавчинь, можливо, «перевірених часом». Люди стоять у довгих чергах за запашним хлібом та різною випічкою.

Що стосується не продовольчих товарів, то їх поменшало на ринку, а прилавки з одягом та взуттям масово закриваються – їх у Локачах значно менше ніж було декілька років тому, а ті, що є – пустують без покупців.Що стосується не продовольчих товарів, то їх поменшало на ринку, а прилавки з одягом та взуттям масово закриваються – їх у Локачах значно менше ніж було декілька років тому, а ті, що є – пустують без покупців.

Ірина ВЕТЛЯНЧУК

Фото автора

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні