Суд закрив справу про контрабанду 3500 телефонів, які намагалися завезти на Волинь через кордон

0
-2
Суд закрив справу про контрабанду 3500 телефонів, які намагалися завезти на Волинь через кордон
Суд закрив справу контрабандистів, які намагалися ввезти на територію Волинської області через кордон 3500 мобільних телефонів.

Про це написав журналіст Олександр Плінський на своїй сторінці у Фейсбук.

«Вітаю Віктора Кривіцького і Олександра Власова з першою перемогою контрабандистів над ДФС цього року.

11 січня Любомльський районний суд закрив справу про контрабанду 3500 мобільних телефонів на 15 мільйонів гривень, які в жовтні 2018 поштовий оператор «Преміум Пакет» намагався ввезти в країну під виглядом посилок.

"Але не варто звинувачувати у цьому суд, адже в формулюванні рішення чітко написано: «У час здійснення провадження по справі Волинська митниця ДФС не вчинила жодних процесуальних дій», - повідомляє він.

"Хронологія розгляду і розслідування цієї справи дає право припускати, що слідчі ДФС і керівництво Волинської митниці навмисно «зливали» справу протягом чотирьох місяців. Ну а якщо зіставити це рішення суду з пожежею на складі «Преміум Пакет» 28 січня, в ході якого «випадково» згорів архів митниці, то ми з вами побачимо красиву операцію контрабандистів з порятунку не тільки 3500 телефонів, але і всієї схеми свого нелегального бізнесу «поштової контрабанди», – зазначив журналіст.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні