Львівський чиновник вимагав в учасника АТО хабар у розмірі 65 тис доларів

2
-4
Львівський чиновник вимагав в учасника АТО хабар у розмірі 65 тис доларів
За дану суму державний службовець продавав земельну ділянку поблизу парку.

У четвер, 31 січня, військова прокуратура Львівського гарнізону спільно з оперативниками Управління захисту економіки затримала за вимагання та одержання неправомірної вигоди заступника начальника Головного управління Держгеокадастру у Львівській області, інформує Ukr.Media.

"Чиновник вимагав від учасника АТО хабар в розмірі 32 500 доларів за передачу йому у власність земельної ділянки площею 12 соток. Вся сума хабара виявлена ​​і вилучена в повному обсязі під час проведення огляду місця події. На даний момент ведеться слідство", - повідомила прес-служба військової прокуратури Західного регіону України (Львів).

Виявилося, 32,5 тисячі доларів - це була лише перша частина хабара, так як. чиновник вимагав від ветерана АТО в цілому 65 тисяч доларів, за що обіцяв йому виділити земельну ділянку біля парку.

Передача грошей відбулася біля адміністративної будівлі Держгеокадастру, а гроші оперативники виявили вже в машині високопоставленого чиновника.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
100 проц!(
Відповісти
Садовому дістанеться левова частка. Садовий - це 100%-НИЙ, геніальний жулік. Про нього будуть написані захоплюючі пригодницькі трилери.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні