Українським рятувальникам передали ще один французький вертоліт

1
4
Українським рятувальникам передали ще один французький вертоліт
30 січня рятувальники ДСНС отримали другий вертоліт H225 Super Puma французької компанії Airbus Helicopters. Загалом в контракті йдеться про 55 нових і вживаних гелікоптерів.

На базі Спеціального авіаційного загону ДСНС України відбулась церемонія передачі другого вертольоту H225 Super Puma рятувальникам, який Україна отримала в рамках створення системи авіаційної безпеки МВС, - повідомляє ДСНС України.

За словами Голови Служби Миколи Чечоткіна, з новою сучасною технікою українські пілоти ще ефективніше виконуватимуть завдання за призначенням.

“Ці багатофункціональні вертольоти можуть і будуть використовуватися для виконання багатьох задач. Зокрема, це і гасіння пожеж, пошуково-рятувальні операції, розвідка зон надзвичайної ситуації, а також завдання з санітарної авіації”, – сказав Микола Чечоткін.

Загалом, контракт передбачає придбання 55 нових і вживаних гелікоптерів для МВС.

Нагадаємо також, що в Україні буде розміщено центр технічного обслуговування цих вертольотів, що дасть можливість обслуговувати не лише свої машини, але й брати замовлення європейських партнерів, зміцнювати кооперацію з Європейським Союзом.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Перемога.
Гвинтокрил на халяву.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні