Шкільний скандал: вчителька назвала незрячих батьків учениці – тупими

0
6
Шкільний скандал: вчителька назвала незрячих батьків учениці – тупими
У Харкові в школі №109 викладач ображала учениць за запізнення.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив активіст Даніель Солодчик, передає Newsroom.

За словами самої четвертокласниці Маргарити, в той день вони з подругою прийшли на урок пізніше на три хвилини.

"Ми вибачилися, а вона сказала: "Таких треба на облік ставити. Хто вас підіймає?". Ми відповіли, що батьки. Вона запитала: "Ви що народилися на звалищі, не знаєте, у скільки вставати потрібно?". Назвала наших батьків тупими, а потім і зовсім сказала, що у нас немає сім'ї. Я сказала, що мої батьки незрячі, але це не дає нікому права так говорити про них. Потім ми сіли за парти, а Інна Василівна (так звуть вчителя) пішла, ми розплакалися, нас заспокоював весь клас", – розповіла школярка.

Відзначається, що вчителька є викладачем старших класів та у четверокласниць уроки ніколи не вела. В школі №109 дану ситуацію підтвердили і повідомили, що директор у даний момент звітує перед керівництвом про те, що трапилося.

Пізніше представники міської ради розповіли про те, що вчителька, яка образила учениць і їх батьків, буде покарана. Не виключено, що жінці оголосять догану.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні