У PremierCity – п’ять нових фільмів*

0
-2
У PremierCity – п’ять нових фільмів*
Швидше обирайте фільм, який хочете подивитися у кінотеатрі «PremierCity». Ви будете здивовані кількістю прем’єрних кінострічок.

Фільм «Смертельнийлабіринт», 16+

Отримавши від таємничої організації запрошення зіграти в квест, переможець якого отримає солідну суму, шестеро незнайомих між собою людей вирішують спробувати удачу. Але зовсім скоро їм стає зрозуміло, що їх обрали для гри не випадково і їм загрожує цілком реальна небезпека, а ставка в грі - їх власні життя.

Квитки тут.

Фільм «Зустріч однокласників», 16+

Коли ми вчимося в школі, нам не доводиться вибирати своє оточення. Найчастішепісля випускного ви з радістю ніколи більше не побачите ці обличча в своєму житті. Ось самі згадайте, чи багато разів ви зустрічалися зі своїми однокласниками після останнього дзвоника? Та й сенс в цих зустрічах через 5, 10 або 20 років? Але троє вже немолодих чоловіків все-таки вирішили зробити собі зустріч однокласників. Разом вони вирішили відпочити так, як ніколи не відпочивали. Можливо, це їх єдиний шанс на щастя, на те, щоб знайти себе.

Квитки тут.

Фільм «Море спокуси», 16+

Пекуче сонце Карибських островів, вірний корабель і життя, повне ризику - його стихія. Єдина жінка, яку він любив, вийшла заміж за мільярдера і живе на віллі в Маямі. Несподівано вона знову з'являється в його житті і благає про захист. З цієї хвилини знайомі води перетворяться в море спокуси.

Квитки тут.

Фільм «Дивізіон надії», 12+

Після відважного, але тяжкого приземлення пілот Ян „Дональд” Зумбах підліковується в санаторію. Тут його застає початок ІІ світової війни, змушуючи льотчика евакуюватися з країни. Подібна доля чекає на хороброго інструктора пілотажу Вітольда Урбановіча. Обоє переправляються до Великобританії, щоб в ескадрах повітряних сил Великобританії продовжувати боротьбу з окупантом.

Демонструється польською мовою з українськими субтитрами.

Квитки тут.

Фільм «Це школа, бро!», 12+

Фільм розкаже про обдарованого підліткаЛіама, який вперше йде до школи у 16 років. До цього він навчався вдома, під контролем своєї надто турботливої мами Клер. Незважаючи на її побоювання, Ліам виривається в суспільство однолітків. Він мріє про перше кохання, про нових друзів, про пригоди... Але чи зможе незграбний «домашній хлопчик» впоратися з сюрпризами шкільного життя?

Квитки тут.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні