Де вигідно та смачно пообідати у центрі Луцька*

0
4
Де вигідно та смачно пообідати у центрі Луцька*
Останні кілька років Луцьк став містом багатим на різноманітні заклади, тому є з чого обирати.

Ризикнути і завітати в зовсім нове місце, або ж не зраджувати звичкам і цілеспрямовано йти у перевірене.

Сьогодні в нашому списку три заклади, які будуть комфортними для різних за своїми вподобаннями людей.

RingCafé

Якщо ви працюєте в самому центрі можна відвідати GrandCentral на четвертому поверсі РЦ «Промінь» і знайти там RingCafé. Тут широке меню, тому в ньому знайдеться і те, що сподобається фанатам здорової їжі, а також любителям бургерів і пасти. В будні з 12:00 до 15:00 у відвідувачів «Щасливі години» - діє знижка на всю кухню -20%.
Для відданих фанатів мережі Ring є гарна новина, адже в RingDJCafé, що на проспекті Волі 49-а також почала діяти акція «Щасливі години». Тому ті, хто знаходиться ближче до Київського майдану також може скористатися вигідною пропозиціє на смачні обіди.

George’sClub

Також в РЦ «Промінь» весь третій поверх зайняв George’sClub. Це місце прекрасно підійде для обіду, переговорів за обідом, або ж пізнього обіду з розважальною програмою. Акцій в закладі немає, але кухня і можливість обрати атмосферу до душі приваблюють багатьох лучан. Якщо потрібно заховатися і поспілкуватись – вам в більярд, якщо подобається рух навколо - в боулінг. А якщо пропустили обід і за вікном вже зійшла перша зірка – заходьте в ресторан-караоке.

Чорничне кафе

Для матусь з дітками – так, мами також повинні обідати, - є також особливе місце. Достатньо спуститися на другий поверх в «Чорничне кафе». Тут спеціально розроблене дитяче меню, а також страви більш звичні для дорослих. Окрім того, можна трішки розслабитися - відправити малечу в ігрову зону, влаштувати собі вільний час і нарешті випити кави.

А який з цих закладів найбільше вам по душі?
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні