Пояснили, чому зупинку луцького ринку не віддають в оренду

0
-6
Пояснили, чому зупинку луцького ринку не віддають в оренду
Доньці колишнього депутата Луцької міської ради Дмитра Москвича Ользі Москвич відмовили в оренді зупинки на Старому ринку.

Про це стало відомо у середу, 30 січня, під час пленарного засідання 52-ї сесії Луцької міської ради.

Нагадаємо, раніше землю під зупинкою орендувала Ольга Москвич. У травні 2018 року договір з нею депутати відмовились продовжувати. Нарікали обранці громади на те, що зупинка брудна і захаращена, а підприємець за багато років оренди так і не привів її до ладу.

За кілька місяців до міської ради знову звернулась Ольга Москвич. Вона попросила віддати їй в оренду 0, 04 гектара землі під зупинкою і магазином.

Однак і того разу депутати відмовились віддавати землю в оренду. За проголосували лише 12 обранців громади. Аргументи навели ті ж.
У середу, депутати знову розглянули питання про те, аби надати Ользі Москвич земельну ділянку на вулиці Глушець, 4, на умовах оренди строком на 5 років, площею 0,0436 га, для будівництва та обслуговування будівлі зупинки громадського транспорту з продовольчим магазином, згідно з додатком.

Депутат Луцькради Павло Данильчук зазначив, що цей проект рішення не підтримують тільки тому, що це питання стосується концепції Старого міста.

Натомість секретар міської ради Григорій Пустовіт пояснив, що конкурс на кращий проект реконструкції Старого міста будуть проводити повторно, оскільки попередні результати конкурсу комісія визнала недійсними.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні