Голова ОТГ під Луцьком розповів, хто підпалив його майно

1
-5
Голова ОТГ під Луцьком розповів, хто підпалив його майно
Голова Підгайцівської ОТГ Юрій Семенюк розповів, кого вважає винним у підпалі і на яку суму завдано збитків.

Про це він повідомив у коментарі інтернет-виданню «Волинь24».

Нагадаємо, голові Підгайцівської об'єднаної територіальної громади уночі на 30 січня спалили майно.

«Мені подзвонили десь о третій і повідомили про пожежу. На камерах відеоспостереження добре видно, що носять каністри і палять», – розповів голова.

Очільник об’єднаної громади висловив припущення, що у пожежі винні його політичні опоненти.

«Підозрюю опонентів по виборах, політичну силу «УКРОП». Скажемо так, проти них доказів немає, але я переконаний на 100 відсотків. Справа в тому, що коли я виграв вибори, в «УКРОПу» було 4 депутати, троє з них перейшло в партію БПП. А той четвертий з «УКРОПу», Олександр Бляшук, він до мене недавно прийшов і каже: «Щось таке робиться, що «укропівці» переходять в БПП». А я йому: «Бо побачили, які вони є, то й переходять. Вони мене оббріхували. Олександр казав, що воно ще далі може піти. Я думав, що і далі будуть оббріхувати, а воно аж до такого дійшло…» – розповів голова.

«Це все політичні ігри. Телефон почали прослуховувати. На автомобілях почали за мною стежити, біля хати демонстративно ставали, дивилися на мене. Всі на бляхах», – поінформував Юрій Семенюк.

Голова повідомив, що автомобілі не застраховані, і загальна вартість пошкодженого майна сягає 60 тисяч доларів. Машини зареєстровані на його дружину.

Зі слів голови, автомобілі були призначені для того, щоб закінчити ремонт дороги.

«Ми зимою почали ремонтувати вулицю. Мали наступного тижня закінчити, але тепер не знаю, коли», – сказав депутат.

«Отака дика ситуація. Ворогів в мене немає, ну неприємна людина є у кожного, але поки я був головою, такого ще не було», – зазначив очільник ОТГ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так спалить нах того Бляшука з виводком і все. Чого довго думати і чекати якогось продажного суду? Самосуд найкращий засіб боротьби з такою нечистю.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні