Ветерану з Волині збирають гроші на операцію

0
-2
Ветерану з Волині збирають гроші на операцію
На Волині збирають гроші на операцію для колишнього бійця Олександра Кадири.

"Саша Кадира, 26 років, ветеран війни з 53 бригади, воював командиром САУ з лютого 2015 року... Після демобілізації живе з мамою в смт Маневичі, на Волині", - йдеться у дописі Наталії Повової у Фейсбуці.

Трагедія сталася 27 липня 2018 року - сусіди знайшли Олександра біля під’їзду з важкою черепно-мозковою травмою непритомного. Слідство по нападу на хлопця не встановило винуватців злочину. Чоловік нічого про напад не пам’ятає.

"Місцеві лікарі в ту страшну ніч спасли хлопчику життя.. Реанімація, кома, повернення з того світу.. Господь змилувався - Саша вижив! На ноги Кадиру поставили... Потім важка реабілітація понад 2 місяці в Клеваньському військовому реабілітаційному центрі за державний рахунок", - йдеться у дописі.

Сьогодні в Ковельському МТМО був зібраний консиліум лікарів. Нейрохірург Юрій Новак зі своєю командою береться закрити мозок титановою пластиною. Операцію призначено на п'ятницю, 1 лютого.

Головний лікар Ковельського МТМО Олег Самчук запевнив, що всі обстеження і операція учаснику АТО будуть проведені безплатно. Буде надано медикаменти на операцію на суму 10000 грн. за державною програмою та з фондів лікарні.

"Титанову пластину треба придбати самостійно... Її ціна на таку велику ділянку мозку біля 20000 грн. з усіма знижками.
Прошу допомогти бійцю фінансово в цей складний момент життя..
Саша захищав нас... І ми не можемо стояти осторонь, коли в ТАКОЇ ЛЮДИНИ біда..." - написала Наталія Попова.

Картка Приватбанку:
Кадира Світлана Василівна
5168757391279116




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні