У Луцьку водій автобуса побив ветерана-афганця. ФОТО

1
-4
У Луцьку водій автобуса побив ветерана-афганця. ФОТО
У Луцьку шукають свідків конфлікту між водієм автобуса та пасажиром.

Водій рейсового автобуса «Луцьк-Суховоля» вдарив пасажира через словесну суперечку, – розповідає Володимир Ковальчук. Натомість водій і свідок переконують, що пасажир був напідпитку і сам травмувався. Нині ж постраждалий шукає свідків інциденту, адже правоохоронці закрили справу щодо його побиття, пише ІА «Волинські Новини».

Як розповідає Володимир Ковальчук, інцидент трапився 15 січня. З його слів, він їхав з села Баківці до Луцька. За кермом автобуса був візуально знайомий йому водій, з яким вони розмовляли, проте виникла суперечка щодо пільгового проїзду громадян.

«Він (водій, – ВН) каже мені, мовляв скоро всі пільги афганцям відмінять, і будете їздити і платити як всі. А я ветеран війни, у мене нагороди є, мені було образливо таке чути», – каже Володимир Ковальчук.

Зі слів постраждалого, вже у Луцьку водій дещо змінив напрямок руху, поїхавши не по маршруту. На зауваження про це водій зупинився та вивів чоловіка з автобуса.

«Він вивів мене і вдарив чимось в лице, причому дуже сильно, бо я частково втратив свідомість. Після цього сів назад у автобус. Там люди дали мені серветки, я витерся і доїхав до центру міста, вийшов з автобуса», – пригадує чоловік та додає, що був тверезим, громадський порядок не порушував.

Вже наступного дня постраждалий звернувся в травмпункт, аби зафіксувати побої водія.

Проте сам водій заявляє, що постраждалий буцімто вів себе зухвало і нецензурно лаявся, через що він був змушений висадити пасажира з автобуса. Правоохоронцям водій повідомив, що вивів Ковальчука з автобуса та не наносив ударів. З його слів, травмуватись чоловік міг сам, впавши обличчям донизу.

Проте, зі слів постраждалого, саме водій вдарив його в лице:

«Як я міг так впасти, що на обличчі – ні подряпини, а травма суто носа? Не може людина від падіння отримати такі травми».

Слова водія підтвердила свідок Оксана Смоленська. Мовляв, Володимир Ковальчук був напідпитку та голосно розмовляв в автобусі. Також заявила, що водій не бив пасажира.

Проте, зі слів Володимира Ковальчука, свідок не могла цього бачити, адже не перебувала в автобусі.

«Ця жінка частенько випиває. Ймовірно, водій заплатив їй, аби вона сказала ці слова. Тому я шукаю будь-кого, хто в той час їхав в автобусі і був свідком цих подій. Бо правоохоронці, спираючись на її свідчення і покази водія, закрили справу, а я хочу добитись справедливості», – пояснює чоловік.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Назва статті провокаційна, оскільки відсутні підтвердження, що саме водій побив В.Ковальчука. Сам часто їжджу цим маршрутом і неодноразово був свідком, що цей пасажир у нетверезому стані провокував людей на конфлікт. Водії цього маршруту без зайвих претензій перевозили пасажирів із посвідченням УБД. Автору цієї статті варто було б вивчити ситуацію, а потім формулювати назву.

Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні