У дитсадку дівчинці прокололи око олівцем. ФОТО

1
-2
У дитсадку дівчинці прокололи око олівцем. ФОТО
У 372 дитячому садку міста Дніпро дівчинці прокололи око олівцем, дитині вже зробили операцію.

Про це розповів у групі "Освіта Придніпров'я" житель Дніпра Вадим Мірошник, передає "УНІАН".

За його словами, під час інциденту вихователька в групі була відсутня. Вона нібито перебувала в роздягальні й про інцидент дізналася від дітей.

При цьому, пише Мірошник, про те, що сталося ні медпрацівникові, ні адміністрації садка, ні батькам дитини не повідомили.

За словами чоловіка, коли прийшли батьки, вихователька розповіла їм, що дівчинка злегка вдарилася під час гри, а синець їй в садочку обробили господарським милом.

"Увечері гематома у дівчинки продовжувала рости. Батьки були змушені звернутися до дитячої лікарні на Космічній. 25 січня дівчинка була прооперована, з ока хірурги витягли осколок олівця", - йдеться у повідомленні.

Потім стало відомо, що вихователька готова написати заяву на звільнення за власним бажанням.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Жаль малечу. Але є загроза заборони олівців в Україні. Ацетон використовували наркомани, і він пропав. Потім настала черга марганцівки. До речі автомобілі теж можна заборонити. Дибілочиновники що скажете???
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні